Oudercursus Peuters

peutercursus

Peuters worden steeds zelfstandiger en willen de wereld ontdekken. Ze krijgen een eigen wil en gaan ontdekken dat ze zelf dingen voor elkaar kunnen krijgen. Dit is voor ouders en kinderen niet altijd makkelijk. Zou je het fijn vinden om hierover met andere ouders en een pedagoog in gesprek te gaan. Dan is deze cursus misschien iets voor jou!

De cursus Peuters is een praktische cursus waar alle ouders met kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 4 jaar met ‘lichte’ opvoed-vragen aan mee kunnen doen. Tijdens de cursus worden de opvoedvaardigheden steunen, stimuleren en sturen besproken en komen onderwerpen als driftbuien, luisteren, contact met anderen kinderen, eten, slapen en zindelijkheid aan bod.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten en vind plaats op dinsdag 24, 31 januari  en 7 en 21 februari 2023 om 19:30-21.30 uur locatie Centrum jeugd en gezin Edam-Volendam.

Denk je erover om mee te doen? Er zijn nog 2 plekken, dus wees snel! Voor vragen of aanmelden kun je contact opnemen per mail :pedagogencjgvolendam@ggdzw.nl

 

Voor wie? Wanneer Locatie
Oudercursus Peuters 24 januari
19:30 tot 21:30
Centrum jeugd en gezin Edam-Volendam