Activiteiten

Terug naar school

Binnen de gemeente Edam-Volendam worden verschillende activiteiten georganiseerd. Hieronder vindt u een overzicht de verschillende organisaties die activiteiten aanbieden.

Voor professionals

Staat uw organisatie hier niet bij, maar heeft u hier wel interesse in? Neem dan contact met ons op via: CJG@Edam-Volendam.nl

◊ Club en Buurthuiswerk

Logo CBWDe Stichting Club en Buurthuiswerk Edam-Volendam is een instelling voor sociaal-cultureel werk voor alle leeftijdgroepen en alle mogelijke doelgroepen. Het aanbod van het CBW vindt u op: www.desingeledam.nl of www.cbw-volendam.nl

 

◊ Zwembad de Waterdam

Logo waterdamZwembad de Waterdam is een uitgebreide sport- en recreatievoorziening met een breed assortiment aan diensten. Van zwangerschapszwemmen tot (groot) ouder en kind zwemmen, van zwemlessen tot senioren zwemmen, voor elke leeftijd en mobiliteitsgroep is een aanbod. 


Hier kunt u meer informatie downloaden over:

Voor meer informatie en het complete aanbod kunt u terecht op www.waterdam.nl.

◊ Aangepast sporten

Aangepast sporten

◊ Billy's Sportkeuzetest

Een sportkeuzetest is handig om er achter te komen welke sport goed bij je kind past of welke sport je kind leuk vindt. De afgelopen periode zijn er veel vragen bij Sport-Koepel binnen gekomen m.b.t. een sportkeuzetest. Vandaar dat we hebben besloten om een eigen sportkeuzetest te maken en deze is vernoemd aan onze mascotte Billy de Beer! Billy staat namelijk synoniem voor onze sportstimuleringsprogramma's en dus ook voor deze sportkeuzetest. Lees meer ..

◊ Speel-o-theek de Piramide

Onze Speel-o-theek de Piramide is voor alle kinderen van  alle scholen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Openingstijden: Tijdens schoolweken op woensdag-en  vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:00 

Het Lidmaatschap is gratis, maar registreren is wel verplicht. Elk kind mag 5 stuks speelgoed 2 maanden gebruiken en daarna weer omruilen. Er is veel speelgoed voor peuters, kleuters en grotere  kinderen. Zoals Duplo, Lego, Playmobil, Knex en allerlei spellen en puzzels. 

◊ Weekend Fun Nights

De gemeente Edam-Volendam is in 2018 begonnen met de ontwikkeling van het programma LEF. De basis van LEF is het zoeken naar het antwoord op de vraag hoe we met z’n allen ervoor kunnen zorgen dat het gezonde verstand gaat zegevieren als het gaat om het maken van keuzes. En, in het verlengde daarvan, wie heeft het lef om mee te doen? Meedoen om een verandering te bewerkstelligen en alternatieven te bieden die voorzien in een gezonde toekomst van onze jeugd en samenleving. Iedereen speelt hierin een cruciale rol in het tot stand laten komen van een omgeving waar onze jeugd gezond kan opgroeien. In het kader hiervan wordt een groot aantal alternatieve activiteiten aangeboden op de vrijdag- en zaterdagavond. De alternatieve activiteiten worden aangeboden onder de naam “Weekend Fun Nights”. Aanmelden via: www.lef-edvo.nl. Deelname is gratis!

Hulp nodig of vragen?