Billy's Sportkeuzetest

yeah

Een sportkeuzetest is handig om er achter te komen welke sport goed bij je kind past of welke sport je kind leuk vindt. De afgelopen periode zijn er veel vragen bij Sport-Koepel binnen gekomen m.b.t. een sportkeuzetest. Vandaar dat we hebben besloten om een eigen sportkeuzetest te maken en deze is vernoemd aan onze mascotte Billy de Beer! Billy staat namelijk synoniem voor onze sportstimuleringsprogramma's en dus ook voor deze sportkeuzetest.

Sportkeuzetests zijn grofweg op te delen in twee categorieën:

  • Wat vindt mijn kind leuk?
  • Waar is mijn kind goed in? 

De beste sport voor je kind is waarschijnlijk de sport die deze twee factoren combineert. Is je kind goed in een sport, is de kans groter dat hij of zij het leuk vindt. Als je kind een sport leuk vindt, zal hij het langer volhouden. 

Klik hier op de link en Billy's Sport Keuze Test verschijnt, deze kun je samen met je kind invullen! Ook zijn de gegevens van de vereniging direct hierin terug te vinden zodat je gelijk contact op kunt nemen! Binnenkort zal Billy's SportKeuzeTest worden gecontroleerd op juistheid van de contactgegevens van de sportvereniging! Het kan dus zijn dat deze inmiddels gewijzigd zijn! 

Mochten er vragen en/of opmerkingen zijn dan vernemen we die uiteraard graag. Ga naar de website en u kunt bellen met 0299-324650 of mailen naar info@sport-koepel.nl o.v.v. Billy's Sport Keuze Test.