Onderzoek Ouderbetrokkenheid

chil

Zou jij als ouder mee willen doen?

Anneloes Verwoerd loopt stage bij de gemeente Edam-Volendam. Voor haar stage houd zij zich bezig met het programma LEF en ouderbetrokkenheid. Om meer te weten te komen over de ouderbetrokkenheid binnen de gemeente, wil de gemeente een kwalitatief onderzoek uitzetten. Dit onderzoek heeft de vorm van een interview. Voor deze interviews zoeken wij ouders met ten minste één kind in de leeftijd van 13 tot 18 jaar oud.

Anneloes wil graag in gesprek met je over wat jij onder ouderbetrokkenheid verstaat, wat je moeilijk vindt binnen het opvoeden (in deze gemeente) en of er nog wensen zijn. Het interview zal anoniem verwerkt worden, dit betekent dat het niet naar jou te herleiden is. Daarnaast zal het interview ongeveer 45 tot 60 minuten duren. De deelname is volstrekt vrijblijvend en je kunt op elk moment stoppen met het interview.

Ben jij, of ken je, een ouder die met Anneloes zou willen praten over wat opvoeding en ouderbetrokkenheid inhoudt, of heb je nog extra vragen, kun je haar bereiken via de mail .

Wij hopen op je medewerking om een goed beeld te krijgen op welke manier jij als ouder betrokken bent bij de ontwikkeling van jouw kind(eren).