Gezondheidsmeter

Gezondheidsmeter

Herinnering Gezondheidsonderzoek  

GGD Zaanstreek-Waterland heeft als taak om de gezondheid van alle inwoners in de regio te beschermen en te verbeteren. Daarvoor willen zij weten hoe het met u of uw kind gaat. Vorige maand hebben ongeveer 50.000 inwoners uit de regio een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan één van de 3 gezondheidsonderzoeken van de GGD. Dat kan door het invullen van een vragenlijst.  Mensen die de vragenlijst nog niet hebben ingevuld, hebben hier nu een herinnering voor gekregen.

Hoe meer mensen er meedoen aan de GGD Gezondheidsmeter 2020 Kinderen, Volwassenen of Senioren, hoe meer informatie de GGD krijgt over de gezondheid en manier van leven van de inwoners in onze regio. De GGD gebruikt dit om gemeenten/ons te adviseren om zorg en activiteiten zo goed mogelijk te laten aansluiten op de behoeften van inwoners.

Heeft u een herinnering gekregen? Vul de vragenlijst dan in, daar wordt het gezondheidsbeleid van uw gemeente beter van en u maakt kans op mooie prijzen, zoals een fiets, sonosbox of een uitje. De resultaten van de onderzoeken staan half 2021 op de website van de GGD.

Vragenlijst invullen? Ga naar www.ggdzw.nl/gezondheidsmeter (volwassenen en senioren) of www.ggdzw.nl/gmkind (kinderen)

Heb je geen uitnodiging ontvangen, maar wil je wel meedoen aan andere gezondheidsonderzoeken van de GGD? Meld je dan aan voor het panel! Dit kan via www.ggdzw.nl/panel.