Facebook live Marina van der Wal

Pubers Marina van der Wal

Iedere werkdag via Facebook live met Marina van der Wal

Online uitzendingen: leren over opvoeden & opgroeien

Dagelijks een Online uitzending! klik hier voor een filmpje

De start van de dag!

‘Als dit drie weken gaat duren, dan ga ik het zwaar krijgen!’ De reactie van een moeder na een dag haar pubers thuis. Geen vakantie, wel alle tijd om zelf je dag in te delen. De structuur die school geeft valt weg en van jou als moeder en als vader wordt verwacht dat je de rol van school en docenten oppakt. Dat gaat inderdaad een zware klus worden!

Om jou als vader en als moeder dagelijks een hart onder de riem te steken zijn we gestart met Facebook Live uitzendingen met als titel ‘De Start van de Dag’.

Dé mogelijkheid om ook zelf een beetje ‘in de dagelijkse routine te blijven’ als je opeens onvrijwillig thuis moet gaan werken of veel meer dagen en uren aan de eettafel je functie moet invullen, náást de zorg voor je pubers.

Het blijkt op dag 2 al in een grote behoefte te voorzien; we worden overstroomd door vragen. Wat dat betreft kunnen we waarschijnlijk tot ver na 6 april uitzendingen blijven verzorgen.

Tijdens de uitzending van ongeveer 30 minuten staat er steeds één opvoedthema centraal en heb je de mogelijkheid om je vragen te stellen. Iedere uitzending hebben we ook ‘de vraag van de dag’. Die is er ter inspiratie om eens een ander gesprek aan de keukentafel te hebben als ‘waarom heb je…’  

Iedere uitzending wordt na afloop verwijderd van Facebook; op deze manier beschermen we je privacy. 

Heb je een puber in huis?  Dan ben je ook van harte welkom in de facebookgroep ‘opvoedbreinbrekers’. Je vindt deze via de link

Marina van der Wal gaat met haar Facebook live in ieder geval door tot 28 april. Naar aanleiding van de persconferentie waarin vertelt gaat worden hoe we de periode ná de 28ste zullen gaan invullen wordt er besloten hoe we omgaan met de voortgang (of het stopzetten) van de uitzendingen op Facebook Live.

Pubers Opvoeden; makkelijker wordt het niet. Wel leuker! En zorg goed voor elkaar!

Bij jou in de buurt